Forside / Aktuelt / 2016 / Alt du bør vide om målgrupper - Undervisning i virtuelt klasserum, modul 3

Alt du bør vide om målgrupper - Undervisning i virtuelt klasserum, modul 3

Dette nyhedsbrev er til dig, som er godkendende myndighed på Tilbudsportalen, og som arbejder i en kommune eller region.

Alt du bør vide om målgrupper

Virtuelt klasserum, modul 3 - Indberetning af målgrupper


 Modul 3
 
Så er vi klar med modul 3 i rækken af undervisningsmoduler i det virtuelle klasserum.
Dette modul handler udelukkende om målgrupper, fx hvordan tilbuddet vurderer, hvilke målgrupper det bør oprette, og hvordan man gør. Som myndighed er det vigtigt, at du kender logikken bag oprettelse af målgrupper, så du kan vurdere, om indberetningen er retvisende.

Det virtuelle klasserum er tænkt som en hjælp til at styrke både tilbud og myndigheders arbejde med Tilbudsportalen. Tilbuddene har adgang til et virtuelt klasserum, der er målrettet indberettere.
Det virtuelle klasserum er en række interaktive undervisningsmoduler, som du kan gennemføre, når det passer dig. Vi sender et link til et nyt modul cirka hver 14. dag frem til jul. Du kan gennemføre alle moduler eller plukke i dem efter behov.

Gå til Modul 3 for myndigheder ved at følge dette link: Modul 3

Her kan du se Modul 3 for tilbud, som dine tilbud har modtaget: Modul 3 for tilbud

Bemærk, at nogle læringselementer åbner i en ny fane. Du vender tilbage til det virtuelle klasserum ved at klikke på den første fane.

Du finder de forudgående undervisningsmoduler på Tilbudsportalens hjemmeside.
 

Præsenter tilbuddet godt på Tilbudsportalen

Beskrivelsen af målgrupper spiller central rolle

Når et tilbud bliver søgt frem på Tilbudsportalen, er noget af det første man ser, den tekstbeskrivelse tilbuddet har lavet af sin målgruppe. Derfor er det vigtigt, at beskrivelsen er så god og sigende som muligt. 
I det virtuelle klasserum, Modul 3, kan du lære, hvordan tilbuddet bedst beskriver sine målgrupper, så teksten supplerer de målgruppe-kategorier, tilbuddet har oprettet. Det kan hjælpe dig med at vurdere, om beskrivelsen er retvisende.

 Beskrivelsen af målgrupper spiller central rolle

 

Sidst opdateret 01/03 2017