Forside / Aktuelt / 2016 / Fokus på indsatser i det virtuelle klasserum, modul 7

Fokus på indsatser i det virtuelle klasserum, modul 7

Dette nyhedsbrev er til dig, som er godkendende myndighed på Tilbudsportalen, og som arbejder i en kommune eller region.

Fokus på indsatser i det virtuelle klasserum, modul 7


 Modul 7
Så er vi klar med modul 7 i rækken af undervisningsmoduler i det virtuelle klasserum.

Dette modul handler om et helt centralt emne i indberetningen: tilbuddets indsatser. Det er her, tilbuddet viser, hvilke ydelser borgeren kan modtage på tilbuddet, og hvad det koster.

Som myndighed er det vigtigt, at du kender systemets logik i forhold til indberetning af indsatser, når du skal godkende indberetninger, eller hvis du skal vejlede tilbud i at indberette.

Det virtuelle klasserum er tænkt som en hjælp til at styrke både tilbud og myndigheders arbejde med Tilbudsportalen. Tilbuddene har adgang til et virtuelt klasserum, der er målrettet indberettere.
Det virtuelle klasserum er en række interaktive undervisningsmoduler, som du kan gennemføre, når det passer dig. Vi sender et link til et nyt modul cirka hver 14. dag frem til jul. Du kan gennemføre alle moduler eller plukke i dem efter behov.

Gå til Modul 7 for myndigheder ved at følge dette link: Modul 7

Her kan du se Modul 7 for tilbud, som dine tilbud har modtaget: Modul 7 for tilbud

Bemærk, at nogle læringselementer åbner i en ny fane. Du vender tilbage til det virtuelle klasserum ved at klikke på den første fane.

Du finder de forudgående undervisningsmoduler på Tilbudsportalens hjemmeside.

 

Sidst opdateret 01/03 2017