Forside / Aktuelt / 2016 / Hjælp til dig der godkender indberetninger

Hjælp til dig der godkender indberetninger

Dette nyhedsbrev er til dig, der godkender indberetninger til Tilbudsportalen. Du arbejder i en kommune eller region, og du får indberetninger fra tilbud, som kommunen/regionen har myndighedsansvar for i forhold til Tilbudsportalen

Hjælp til dig der godkender indberetninger

Vi håber, at alle I, der har ansvaret for at behandle indberetninger til Tilbudsportalen, er godt i gang med opgaven. Det er nemlig en forudsætning for, at tilbuddene bliver vist korrekt på Tilbudsportalen.
Du kan finde vejledninger, der hjælper dig med opgaven på siden ’For dig der godkender indberetninger’ i vores værktøjskasse.

Nyt vejledningsmateriale: Korte film, der hjælper tilbuddene med at indberette

Vi har lavet en række små film, der hjælper tilbud, når de skal indberette til Tilbudsportalen.
Filmene svarer på forståelsesspørgsmål, som vi ved, at mange indberettere kan have. Fx bliver begrebet indsats forklaret nærmere, ligesom der er hjælp til at forstå systematikken bag oprettelsen af målgrupper.Der er 9 små film i alt.

Det kan også være en god ide for dig, der godkender indberetninger at se disse film. Så har du nemlig samme forståelse som tilbuddene.

Det er altid en god ide, at henvise tilbud til siden ”For dig der indberetter” i vores værktøjskasse, hvis de har brug for hjælp til at indberette. Her finder du også de små film.
 
Start billede om film - Helle


Filmene varer i gennemsnit 1½ minut.

Fra hver film er der links til en række vejledninger, som kan give tilbuddet et overblik over bestemte dele af indberetningen, før de begynder på opgaven med at indberette dem.
 

Opdatering af Tilbudsportalens indberetning og offentlige søgefunktion

Onsdag d. 15/6 lancerede vi en mindre opdatering af Tilbudsportalens indberetning og offentlige søgefunktion. Den indeholdt en række forbedringer og rettelser:

  • Alkoholbehandlingstilbud (SUL § 141) skal ikke indberette takst.
   Det fremgår nu tydeligt, når en sagsbehandler ser nærmer på alkoholbehandlingstilbud på Tilbudsportalen.
    
  • Tilbud kan nu registrere virksomhedsformen ’Iværksætterskab’
    
  • Socialstyrelsen registrerer automatisk, om et tilbud er VISO leverandør

Supportens åbningstid i sommerferien

Supporten har åbent hele sommeren. Du kan kontakte supporten på support@socialstyrelsen.dk eller tlf.: 72 42 37 59.  Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 8.30-11.30 og igen fra kl. 12- 14.

 

Sidst opdateret 01/03 2017