Forside / Aktuelt / 2016 / Nyt fra Tilbudsportalen

Nyt fra Tilbudsportalen

Dette nyhedsbrev er til dig, som søger tilbud på Tilbudsportalen.

Ny oplysning på tilsynsrapporten

På Tilbudsportalen kan du se seneste og historiske tilsynsrapporter. Oplysningerne rummer konklusion på tilsynet, samt vurderingen af en række centrale forhold på tilbuddet. Som noget nyt vil det I forbindelse med driftsorienterede tilsyn foretaget i 2017 også være muligt at læse oplysninger vedrørende sundhed og trivsel.

Visning af tilbud under ankeproces

Tilbudsportalen viser godkendte tilbud. Tilbud, der står over for at få frataget godkendelsen, er også synlige på Tilbudsportalen, indtil en eventuel ankeproces er afsluttet.
Frem til den dato, hvor godkendelsen endeligt trækkes tilbage, vil der på Tilbudsportalen enten stå ’Godkendelse trukket tilbage – afventer udløb af klagesag’ eller ’Godkendelse trukket tilbage – afgørelse påklaget’ ud for det enkelte tilbud.

Nu bliver det lettere at sammenligne takster

Det bliver nu lettere at sammenligne takster for private tilbud med takster for kommunale eller regionale tilbud.
På Tilbudsportalens søgefunktion beregnes der for private tilbud nu automatisk en takst i alt, som er fratrukket refusion for indirekte moms.
Det er denne takst, man skal se på, hvis man vil sammenligne prisen på indsatsen med prisen på en tilsvarende indsats leveret af et kommunalt eller regionalt tilbud.

Julehilsen

I ønskes alle en rigtig glædelig gul og et godt nytår fra teamet bag Tilbudsportalen.

 

Sidst opdateret 01/03 2017