Forside / Aktuelt / 2016 / Undervisning i virtuelt klasserum, modul 2

Undervisning i virtuelt klasserum, modul 2

Undervisning i virtuelt klasserum

Modul 2: Brugeradministration og arbejdsgange

billede

Så er vi klar med modul 2 i rækken af undervisningsmoduler i det virtuelle klasserum.
Her lærer du at tildele eller fjerne adgang til at indberette på vegne af dit tilbud. Du lærer også, hvordan du kontrollerer og indsender din indberetning til din myndighed.
Det virtuelle klasserum er tænkt som en hjælp til at styrke arbejdet med at indberette til Tilbudsportalen.

Det virtuelle klasserum er en række interaktive undervisningsmoduler, som du kan gennemføre, når det passer dig. Målgruppen er primært tilbud, der ikke er underlagt socialtilsyn, men indholdet er i høj grad relevant også for dit tilbud.

Vi sender et link til et nyt modul cirka hver 14. dag frem til jul. Du kan gennemføre alle moduler eller plukke i dem efter behov.

Du får et link til modul 2 i dette nyhedsbrev og vil herefter få link til de følgende moduler med de næste nyhedsbreve fra Tilbudsportalen.

Gå til Modul 2 ved at følge dette link: Modul 2

Bemærk, at nogle læringselementer åbner i en ny fane. Du vender tilbage til det virtuelle klasserum ved at klikke på den første fane.

Du finder de forudgående undervisningsmoduler på Tilbudsportalens hjemmeside.

Fejl i kommune-angivelse driller fortsat

Vi oplever desværre stadig fejl, hvor nogle tilbud får tilknyttet en forkert kommune på Tilbudsportalens søgefunktion. Vi arbejder ihærdigt på at løse fejlen.
 

Husk takst på ydelser

Når du indberetter ydelser, skal du huske at sætte takst på alle ydelser, hvor der er et felt til at indberette takst. Taksten skal være den reelle takst og ikke 0, 1 eller lignende.
 

Inaktive brugere slettes

For at sikre at det kun er relevante brugere, der har adgang til Tilbudsportalens indberetning, sletter vi inaktive brugere. Konkret betyder det, at hvis en bruger ikke har været logget ind i indberetningen i 1½ år, sletter vi brugeren. Brugeren har derefter ikke længere har adgang til indberetningen.
Det er den tilbudsportalansvarlige i din organisation, der har til opgave at administrere brugeradgang, men vi giver her en hjælpende hånd til oprydningsarbejdet.
 

Sidst opdateret 06/03 2017