Søg plejefamilier

Læs hele artiklen

Hvor finder jeg plejefamilierne?

Når du skal finde en plejefamilie, skal du vælge indgangen ’Søg plejefamilie’ på Tilbudsportalens forside. Herefter kan du logge på og se oplysningerne. Det er kun ansatte i socialtilsyn eller kommuner, eller privat ansatte, der har kontrakt med en kommune, der kan opnå adgang.

Hvordan får jeg adgang til at se oplysninger om plejefamilier?

Du skal ansøge om adgang til at se oplysningerne og godkendes af en administrator i din kommune eller socialtilsyn. Klik på ’Søg plejefamilie’ på Tilbudsportalens forside. Herefter skal du klikke på ’Opret profil’ og udfylde de ønskede oplysninger. Sæt kryds ved ’Jeg ansøger om adgang til at søge oplysninger om plejefamilier’. Hvis du er ansat i en privat virksomhed, der visiterer til plejefamilier, bliver du bedt om at oplyse hvilken. Herefter vil du blive bedt om at skrive en kort begrundelse for din ansøgning. Når din myndighed har behandlet din ansøgning, vil du modtage en mail med resultatet.

Denne vejledning forklarer og viser dig, hvordan du søger om adgang til at se plejefamilieoplysninger.

Du kan også se en kort film om at søge om adgang her.

Hvordan fungerer søgefiltrene?

Du kan søge på en række forskellige oplysninger i Tilbudsportalen. Søgningen sker via søgefiltre, hvor du kan stille krav, som din søgning skal opfylde.
Nogle søgefiltre snævrer din søgning ind, så du får vist plejefamilier, der opfylder alle de valgte krav på samme tid. Andre søgefiltre udvider din søgning, så du får vist plejefamilier, der opfylder enten det ene eller det andet af de valgte krav. Du kan følge med i antallet af søgeresultater, der viser, hvor mange plejefamilier der matcher din søgning. Når du synes, antallet er passende, skal du klikke på ’Søg’ for at se de familier, der matcher din søgning.

Denne vejledning forklarer og viser dig, hvordan du søger efter en plejefamilie.

Du kan også se en kort film om at søge efter plejefamilier her.

 

Sidst opdateret 01/02 2016