Abonnement

Læs hele artiklen

Hvad er et abonnement?

Hvis du har gemt søgninger, kan du abonnere på dem. Det betyder, at du hver måned vil modtage en mail, der fortæller, om der er sket ændringer i de plejefamilier, der matcher din gemte søgning. Du kan til enhver tid vælge, om du vil abonnere på søgningen eller ej. Du kan abonnere på som mange gemte søgninger, som du ønsker.

Hvordan abonnerer jeg?

Du abonnerer på en søgning, ved at sætte kryds ud for den. Klik på ’Min Tilbudsportal’ og vælg ’Min profil’. Her kan du se dine gemte søgninger til højre, og du opretter et abonnement ved at klikke på ’Abonner’ ud for den enkelte søgning. Herefter vil du blive bedt om at vælge, hvilke oplysninger der skal indgå i dit abonnement.
Du skal være oprettet som bruger for at kunne logge på og gemme søgninger og tegne abonnement.

Denne vejledning forklarer og viser dig, hvordan du abonnerer på en søgning.

Du kan se en kort film om gemte søgninger og abonnement her.

Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

Hvis du abonnerer på en eller flere gemte søgninger, kan du let ændre, hvilke oplysninger du ønsker information om. Klik på ’Min Tilbudsportal’ og vælg ’min profil’.
Her kan du se listen over dine gemte søgninger. Klik på ’Abonner’ ud for den gemte søgning, som du ønsker at ændre dit abonnement på. Marker på listen, hvilke oplysninger der skal indgå i abonnementet fremover.

Når du derefter klikker på ’Gem’, vil din månedlige abonnements-mail indeholde information om de emner, du har krydset af.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på en eller flere af dine gemte søgninger. Klik på ’Min Tilbudsportal’ og vælg ’Min profil’. Herefter kan du se listen over dine gemte søgninger. Klik på ’Abonner’ ud for den gemte søgning, som du ikke længere ønsker at abonnere på. Fjern alle markeringer på listen. 

Når du derefter klikke på ’Gem’, vil dit abonnement på denne gemte søgning være opsagt.

Sidst opdateret 01/02 2016