Gem din søgning

Læs hele artiklen

Hvordan gemmer jeg en søgning?

Når du har søgt efter bestemte tilbud og fået en resultatliste, der matcher din søgning, kan du gemme søgningen. Klik på ’Gem søgning’ og følg instruktionerne. Hvis du ikke er logget på, vil du først blive bedt om at logge på. Herefter kan du gemme din søgning og give den et navn. Hvis du ikke allerede har oprettet en profil, kan du klikke på ’Opret profil’ og følge instruktionerne. Herefter kan du logge på.
Du kan også læse mere under ’Opret dig som bruger’ her på siden.

Denne vejledning forklarer og viser dig, hvordan du gemmer en søgning.

Du kan også se en kort film, der bl.a. viser, hvordan du gemmer en søgning her.

Hvordan søger jeg ved hjælp af en gemt søgning?

For at aktivere den gemte søgning, skal du være logget på. Klik på ’Min Tilbudsportal’ og vælg den gemte søgning, du vil bruge. Herefter får du en resultatliste frem, der matcher din søgning.

Hvad bruger jeg gemte søgninger til?

Gemte søgninger er en hurtig måde at søge på. Hvis du ofte søger efter den samme type tilbud, er det praktisk at gemme søgningen. Det gælder også, hvis du har søgninger, hvor du har sat mange kryds og gerne vil kunne søge lignende tilbud frem igen nemt og hurtigt. En gemt søgning er ikke en statisk liste over bestemte tilbud, men en søgning, hvor resultatet bliver alle de tilbud, der aktuelt matcher dine søgekrav.

Du kan også abonnere på gemte søgninger, så du hver måned får en mail med oplysninger om, hvilke ændringer der er sket med de tilbud, der matcher din søgning.

Du kan se en kort film om gemte søgninger og abonnement her.

Sidst opdateret 01/02 2016