Kun én kan indberette ad gangen ved først indberetning

Sådan undgår du, at oplysninger bliver slettet.

28-08 2019

Hvis du indberetter samtidigt med din kollega ved første indberetning af samme tilbud, risikerer I at overskrive hinandens ændringer. 

Det er derfor nødvendigt, at I koordinerer, hvornår I indberetter. Du bør først starte din indberetning, når din kollega har gemt sine ændringer.

Der kan arbejdes på den samme kladde ved første indberetning, men ikke samtidigt. 

Når den første indberetning er godkendt, kan du ikke længere overskrive din kollegas indberetning.